Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Jméno osoby (záhlaví): Šafus, Petr, 1955-
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Šolc, Radomil
Výraz pro roli: restaurátor
Název (*): Restaurátorská zpráva o opravě sochy sv. Jana Nepomuckého z Kličína na Žatecku
Místo vzniku: Dubá
Datum vzniku (*): 2012
Interval vzniku od (*): 01.01.2012
Interval vzniku do (*): 10.12.2012
Upřesnění data vzniku: 10.12.2012
Rok akce: 2012
Přírustkový bod (Prir_cis): 31037
Název objektu z GIS: kaple sv. Jana Nepomuckého
Část obce: Kličín
Historická lokalita (Kod_CZ): 6626
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Kličín
Katastrální území: Kličín
Obec: Čeradice
Okres: Louny
Kraj: Ústecký kraj
Bližší pojmenování celku: kostel sv. Jana Nepomuckého
Bližší pojmenování objektu: socha sv. Jana Nepomuckého
Předmět zájmu (*): výklenek v průčelí
Bližší umístění předmětu zájmu: výklenek v průčelí
Předmět zájmu (*): socha sv. Jana Nepomuckého
Rozsah: 1 sv.
Propojená díla: 3 l., 30 l. barev. foto.
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Bližší specifikace: žádná
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 14025262
Název prvku: kostel sv. Jana Nepomuckého
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 155989
Název právního stavu: kostel sv. Jana Nepomuckého
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 43668/5-1103
IdReg: 155989
Rejstř. č. ÚSKP: 43668/5-1103
Název: kostel sv. Jana Nepomuckého
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Ústí nad Labem 2 0 0 2
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sbírka restaurátorských zpráv 2362/R 2362/R Dostupné s omezením 3003451
Sbírka restaurátorských zpráv 2362a/R 2362a/R Dostupné s omezením 3003280 Pouze textová část
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sbírka restaurátorských zpráv 2 0 0 2

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.