Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorská dokumentace : restaurování třetího klenebního pole v kostele sv. Kříže v Děčíně
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Datum vzniku (*): 2011
Rozsah: 1 sv.
Doprovodný materiál: CD-ROM
Propojená díla: 3 s., 38 s. barev. foto.
Jméno osoby (záhlaví): Ševčík, Roman, 1967-
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Martan, Martin, 1962-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Bližší specifikace: žádná
Název objektu z GIS: kostel Povýšení sv. Kříže
Přírustkový bod (Prir_cis): 23152
Část obce: Děčín I-Děčín
Historická lokalita (Kod_CZ): 25658
Reálný typ lokality: býv. městská čtvrť zámecká
Název lokality: Zámecký Okres
Katastrální území: Děčín
Obec: Děčín
Okres: Děčín
Kraj: Ústecký kraj
Bližší pojmenování celku: kostel Povýšení sv. Kříže
Předmět zájmu (*): třetí klenební pole nad lodí kostela
Bližší umístění předmětu zájmu: třetí klenební pole nad lodí kostela
Předmět zájmu (*): nástropní malba
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 12163439
Název prvku: kostel Povýšení sv. Kříže s kaplí Panny Marie Sněžné
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 129542
Název právního stavu: kostel Povýšení sv. Kříže
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 18815/5-4083
IdReg: 129542
Rejstř. č. ÚSKP: 18815/5-4083
Název: kostel Povýšení sv. Kříže
Interval vzniku od (*): 01.01.2011
Interval vzniku do (*): 30.11.2011
Upřesnění data vzniku: 30.11.2011
Rok akce: 2011
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Ústí nad Labem 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sbírka restaurátorských zpráv 2415/R 2415/R Dostupné s omezením 3003504
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sbírka restaurátorských zpráv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.