Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Název (*): Restaurátorská dokumentace. Restaurování sv. Jana Nepomuckého z obce Kraselov
Datum vzniku (*): 2010
Rozsah: 1 sv., 1 část
Název: Restaurátorská dokumentace: text 13 l., bar obr. příl. 29 l. (54x bar pozitiv 10x15 cm, ostatní fotokopie)
Uživatelská klíčová slova: sochy ; Jan Nepomucký, svatý, asi 1340-1393
Žánr/forma či základní termín: průzkum jiný
Jméno osoby (záhlaví): Černý, Lukáš, Bc.
Výraz pro roli: restaurátor
Jméno osoby (záhlaví): Ďoubal, Jakub, 1979-
Výraz pro roli: restaurátor
Korporace (záhlaví): Univerzita Pardubice. Fakulta restaurování
Výraz pro roli: vypracoval
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Předmět zájmu (*): 3- 4176
Přírustkový bod (Prir_cis): 30251
Název objektu z GIS: socha sv. Jana Nepomuckého
Část obce: Kraselov
Historická lokalita (Kod_CZ): 7343
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Kraselov
Katastrální území: Kraselov
Obec: Kraselov
Okres: Strakonice
Kraj: Jihočeský kraj
Bližší pojmenování celku: socha sv. Jana Nepomuckého
Předmět zájmu (*): socha
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
IdReg: 136338
Rejstř. č. ÚSKP: 25235/3-4176
Název: socha sv. Jana Nepomuckého
Interval vzniku od (*): 01.01.2010
Interval vzniku do (*): 31.12.2010
Rok zápisu do papírové evidence: 2013
Id prvku: 683730
Název prvku: socha sv. Jana Nepomuckého
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 136338
Název právního stavu: socha sv. Jana Nepomuckého
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 25235/3-4176
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Českých Budějovicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv RZ RZ 4482 Dostupné s omezením 3004452
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv RZ 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.