Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Řesanice - tvrz. Předběžná nálezová zpráva
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
3 znaky: [Řesanice - tvrz, archeologický výzkum prostoru bývalé černé kuchyně v roce 2010]
Místo vzniku: [Plzeň]
Datum vzniku (*): 2010
Rozsah: 1 sv., 1 část
Obecná poznámka: archeologický výzkum prostoru bývalé černé kuchyně v roce 2010
Dále jako: textová část 3 s., plán. příl. 4 l., fotodokumentace 12 l. (17x bar. foto)
Uživatelská klíčová slova: tvrze ; gotika ; kuchyně
Téma (záhlaví): archeologické výzkumy
Jméno osoby (záhlaví): Vladař, Jan, 1975-
Výraz pro roli: autor ; archeolog
Korporace (záhlaví): Západočeské muzeum (Plzeň, Česko)
Výraz pro roli: autor
[AZ1d]: plošná stavba
[AZ1t]: předstihový výzkum
Druh dokumentu (*): nálezová zpráva
Bližší specifikace: žádná
Přírustkový bod (Prir_cis): 30508
Název objektu z GIS: obytný palác - sýpka
Část obce: Řesanice
Historická lokalita (Kod_CZ): 14138
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Řesanice
Katastrální území: Řesanice
Obec: Kasejovice
Okres: Plzeň-jih
Kraj: Plzeňský kraj
Bližší pojmenování objektu: palác - sýpka
Předmět zájmu (*): černá kuchyně
IdReg: 136823
Rejstř. č. ÚSKP: 25696/4-440
Název: tvrz
Interval vzniku od (*): 01.10.2010
Interval vzniku do (*): 31.10.2010
Rok akce: 2010
ID SAS: 17287
Název: Intravilán obce Řesanice s kostelem Všech svatých
Id prvku: 18762374
Název prvku: tvrz
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 136823
Název právního stavu: tvrz
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 25696/4-440
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Plzni 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Plánový archiv O 037-4-25087 Dostupné s omezením
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Plánový archiv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.