Physical description: ta [LDR ]: -----nam a22------a 4500 Numer zapisu w BN: cnb002534757 ISBN: 978-80-7272-458-1 (váz.) System control number: (OCoLC)867822692 Agencja, która stworzyła zapis oryginalny: ABA001 Język katalogizacji: cze Subject Category Code (heading): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole BN: 19 UDC Classification number: 641.55:637.55 Identyfikator wydania: MRF UDC Classification number: 641.55:637.56 Identyfikator wydania: MRF UDC Classification number: (083.12) Identyfikator wydania: MRF Authority heading: Rozmarová, Olga Růžena Relator code: autor Name: Staročeská myslivecká kuchyně : Other Title Information: sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / Dane o odpowiedzialności itd: sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] [246_4_2]: Myslivecká kuchyně staročeská Place of publication: V Praze : Nazwa wydawcy: Dauphin, Date of publication: 2013 Zasięg: 381 s. : Dalsze dane fizyczne: il. ; Rozmiar: 23 cm Dane o edycji: Sporáček ; Volume/sequential designation: sv. 6 Notatka ogólna: Obsahuje rejstřík Topical term (heading): zvěřinová jídla ; rybí jídla Genre/Form Heading: kuchařské recepty Błędne ISBN: 978-80-7272-458-1 ISBN w kodzie kreskowym: 9780201379624 Dane o wydaniu ISBN: [1. vyd.] Notatka NA ISBN: Chybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu a v tiráži Dane o sprawdzeniu: 20131220 Location symbol: ABE320 Sygnatura: C3953 [998a]: 002534757 |
Razem | Niedostępne | Absencyjnie | Prezencyjnie | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 2 | 0 | 0 | |