ROZMAROVÁ, Olga Růžena |
Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík]. -- V Praze : Dauphin, 2013. -- 381 s. : il. ; 23 cm. -- (Sporáček ; sv. 6). -- [246_4_2]: Myslivecká kuchyně staročeská. -- ISBN 978-80-7272-458-1 (váz.). |
zvěřinová jídla rybí jídla kuchařské recepty |
MDT: 641.55:637.55 |
27882/14 C3953 Trvalá výpůjčka 28906/15 C3953/b Trvalá výpůjčka |
Pożyczone: 2x |
Razem | Niedostępne | Absencyjnie | Prezencyjnie | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 2 | 0 | 0 | |