Fyzický popis: ta [LDR ]: -----nam a22------a 4500 Číslo záznamu v NB: cnb002534757 ISBN: 978-80-7272-458-1 (váz.) Systémové kontrólne číslo: (OCoLC)867822692 Agentúra, ktorá vytvorila originálny záznam: ABA001 Jazyk katalogizácie: cze Konspekt (záhlavie): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole NK: 19 Triednik MDT: 641.55:637.55 Identifikátor vydaní: MRF Triednik MDT: 641.55:637.56 Identifikátor vydaní: MRF Triednik MDT: (083.12) Identifikátor vydaní: MRF Autor: Rozmarová, Olga Růžena Kód role: autor Hlavný názov: Staročeská myslivecká kuchyně : Ďalšie názvové informácie: sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / Údaj o zodpovednosti atď.: sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] Obálkový názov: Myslivecká kuchyně staročeská Miesto vydania: V Praze : Meno nakladateľa: Dauphin, (Dátum) rok vydania: 2013 listov obrazových príloh: 381 s. : Ďalšie fyzické údaje: il. ; Rozmer: 23 cm Údaj o edícii: Sporáček ; Označenie zväzku/poradie: sv. 6 Všeobecná poznámka: Obsahuje rejstřík Vecná téma (záhlavie): zvěřinová jídla ; rybí jídla Žáner/forma (záhlavie): kuchařské recepty Chybné ISBN: 978-80-7272-458-1 ISBN v čiarovom kóde: 9780201379624 Údaje o vydaní ISBN: [1. vyd.] Poznámka NA ISBN: Chybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu a v tiráži Údaj o overení: 20131220 Sigla: ABE320 Signatúra: C3953 [998a]: 002534757 |
Spolu | Nedostupné | Absenčne | Prezenčne | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 2 | 0 | 0 | |