Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Fyzický popis: ta
[LDR ]: -----nam a22------a 4500
Číslo záznamu v NB: cnb002534757
ISBN: 978-80-7272-458-1 (váz.)
Systémové kontrólne číslo: (OCoLC)867822692
Agentúra, ktorá vytvorila originálny záznam: ABA001
Jazyk katalogizácie: cze
Konspekt (záhlavie): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641
Podpole NK: 19
Triednik MDT: 641.55:637.55
Identifikátor vydaní: MRF
Triednik MDT: 641.55:637.56
Identifikátor vydaní: MRF
Triednik MDT: (083.12)
Identifikátor vydaní: MRF
Autor: Rozmarová, Olga Růžena
Kód role: autor
Hlavný názov: Staročeská myslivecká kuchyně :
Ďalšie názvové informácie: sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce /
Údaj o zodpovednosti atď.: sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík]
Obálkový názov: Myslivecká kuchyně staročeská
Miesto vydania: V Praze :
Meno nakladateľa: Dauphin,
(Dátum) rok vydania: 2013
listov obrazových príloh: 381 s. :
Ďalšie fyzické údaje: il. ;
Rozmer: 23 cm
Údaj o edícii: Sporáček ;
Označenie zväzku/poradie: sv. 6
Všeobecná poznámka: Obsahuje rejstřík
Vecná téma (záhlavie): zvěřinová jídla ; rybí jídla
Žáner/forma (záhlavie): kuchařské recepty
Chybné ISBN: 978-80-7272-458-1
ISBN v čiarovom kóde: 9780201379624
Údaje o vydaní ISBN: [1. vyd.]
Poznámka NA ISBN: Chybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu a v tiráži
Údaj o overení: 20131220
Sigla: ABE320
Signatúra: C3953
[998a]: 002534757
Vypožičané

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 2 2 0 0
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka C3953 Prezenčně 27882/14
Trvalá výpůjčka C3953/b Prezenčně 28906/15
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 2 2 0 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.