Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] |
Myslivecká kuchyně staročeská |
Rozmarová, Olga Růžena - autor |
Rozsah: 381 s. : il. ; 23 cm |
Edice: Sporáček sv. 6 |
ISBN: 978-80-7272-458-1 (váz.) |
Nakladatelské údaje: V Praze: Dauphin, 2013 |
Věcné téma: zvěřinová jídla Věcné téma: rybí jídla |
Forma/žánr: kuchařské recepty |
Anotace: Zdroj anotace: |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 2 | 0 | 0 | |