Fyzický popis: ta [LDR ]: -----nam a22------a 4500 Číslo záznamu v NB: cnb002534757 ISBN: 978-80-7272-458-1 (váz.) Systémové kontrolní číslo: (OCoLC)867822692 Agentura, která vytvořila originální záznam: ABA001 Jazyk katalogizace: cze Konspekt (záhlaví): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole NK: 19 Třídník MDT: 641.55:637.55 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: 641.55:637.56 Identifikátor vydání: MRF Třídník MDT: (083.12) Identifikátor vydání: MRF Autor: Rozmarová, Olga Růžena Kód role: autor Název (*): Staročeská myslivecká kuchyně : Další názvové informace: sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / Údaj o odpovědnosti atd.: sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911 ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] Obálkový název: Myslivecká kuchyně staročeská Místo vzniku: V Praze : Jméno nakladatele: Dauphin, Datum vzniku (*): 2013 Rozsah: 381 s. : Další fyzické údaje: il. ; Rozměr: 23 cm Údaj o edici: Sporáček ; Označení svazku/pořadí: sv. 6 Obecná poznámka: Obsahuje rejstřík Téma (záhlaví): zvěřinová jídla ; rybí jídla Forma/Žánr Záhlaví: kuchařské recepty Chybné ISBN: 978-80-7272-458-1 ISBN v čárovém kódu: 9780201379624 Údaje o vydání ISBN: [1. vyd.] Poznámka NA ISBN: Chybné ISBN uvedeno na rubu titulního listu a v tiráži Údaj o ověření: 20131220 Sigla: ABE320 Signatura díla: C3953 Šifra zpracovatele: 002534757 |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 2 | 0 | 0 | |