[LDR ]: -----nam a22------a 4500 ISBN: 80-86351-10-6 (sv. 1.) Číslo záznamu v NB: cnb003056662 ISBN: 80-86351-11-4 (sv. 2.) Agentura, která vytvořila originální záznam: ABD001 Jazyk katalogizace: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: více jazyků ; albánština ; angličtina ; arabština ; arménština ; bulharština ; čeština ; čínština ; dánština ; estonština ; finština ; francouzština ; hindština ; indonéština ; irština ; islandština ; italština ; japonština ; jidiš ; korejština ; litevština ; maďarština ; němčina ; norština ; řečtina, moderní (po 1453) ; polština ; portugalština ; rumunština ; ruština ; slovenština ; hrv ; srp ; svahilština ; španělština ; švédština ; thajština ; turečtina ; vietnamština ; nizozemština Konspekt (záhlaví): Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 641 Podpole NK: 19 Autor: Černý, Jiří, 1939- Kód role: autor Název (*): Nový encyklopedický slovník gastronomie / Údaj o odpovědnosti atd.: Jiří Černý Obálkový název: Nový encyklopedický slovník gastronomie ve dvou svazcích Označení vydání: 2. vyd. Místo vzniku: [Úvaly] : Jméno nakladatele: Ratio, Datum vzniku (*): [20--] Rozsah: 2 sv. : Další fyzické údaje: il. Propojená díla: Sv. 1. A-K. 232 s. -- sv. 2. L-Ž. 247 s. Téma (záhlaví): gastronomie ; kuchařství ; potraviny ; nápoje ; suroviny Forma/Žánr Záhlaví: terminologické slovníky ; výkladové slovníky ; encyklopedie Jméno osoby (záhlaví): Černá, Marie Kód role: ilustrátor Jméno osoby (záhlaví): Nodl, Ladislav Kód role: autor doslovu, tiráže atd. [900a]: ABD001 [900b]: 15 Sigla: ABE320 Signatura díla: D7390 Šifra zpracovatele: 005891199 |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 2 | 2 | 0 | 0 | |