Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
ČERNÝ, Jiří. Nový encyklopedický slovník gastronomie. 2. vyd. [Úvaly]: Ratio, [20--]. ISBN 80-86351-10-6 (sv. 1.).
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 2 2 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo Poznámka
Trvalá výpůjčka D7390/A-K Prezenčně 27888/14 Sv. 1
Trvalá výpůjčka D7390/L-Ž Prezenčně 27889/14 Sv. 2
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 2 2 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.