Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell |
Ďalší pôvodca: Piras, Claudia, 1966- - editor |
[range]: 496 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 26 cm |
ISBN: 978-80-7391-135-5 (váz.) |
[publishInfo]: Praha: Slovart, 2008 |
Všeobecná téma: gastronomie - Itálie Všeobecná téma: potraviny - Itálie Všeobecná téma: kuchařské suroviny - Itálie Všeobecná téma: pochutiny - Itálie Všeobecná téma: italská jídla |
Forma/žáner: příručky Forma/žáner: kuchařské recepty |
Odkaz: Obsah |
Anotácia: Zdroj anotácie: |
Spolu | Nedostupné | Absenčne | Prezenčne | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 1 | 0 | 0 | |