Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Culinaria Itálie : kulinární průvodce / redakce Claudia Pirasová ; fotografie Ruprecht Stempell
Další původce: Piras, Claudia, 1966- - editor
Rozsah: 496 s. : il. (převážně barev.), mapy, portréty, faksim. ; 26 cm
ISBN: 978-80-7391-135-5 (váz.)
Nakladatelské údaje: Praha: Slovart, 2008

Věcné téma: gastronomie - Itálie
Věcné téma: potraviny - Itálie
Věcné téma: kuchařské suroviny - Itálie
Věcné téma: pochutiny - Itálie
Věcné téma: italská jídla
Forma/žánr: příručky
Forma/žánr: kuchařské recepty
Anotace:
Zdroj anotace:

Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C3957 Prezenčně 27894/14
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.