LDR -----nam a22------a 4500 001 001010001173154 003 CZ-PrNPU 005 20160331095135.0 007 ta 008 150724s2015----xr-ac--e------001-0-cze|d 015 $acnb002661974 020 $a978-80-249-2735-0$q(vázáno) 035 $a(OCoLC)920661711 040 $aULG001$bcze$dBOA001$erda 041 1 $acze$heng 043 $ae-fr--- 072 7 $a641$xKuchařství. Potraviny. Vařená jídla$2Konspekt$919$919 080 $a641/642$2MRF 080 $a641.568(44)$2MRF 080 $a(44)$2MRF 080 $a(083.12)$2MRF 100 1 $aRoux, Michel,$d1941-$7xx0196056$4aut 240 10 $aEssence of French cooking.$lČesky 245 10 $aVůně francouzské kuchyně /$cMichel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu The Essence of French cooking ... přeložila Jitka Rákosníková 250 $aVydání první 264 1 $aPraha :$bIkar,$c2015 300 $a271 stran :$bilustrace (převážně barevné), portréty ;$c29 cm 336 $atext$btxt$2rdacontent 336 $astatický obraz$bsti$2rdacontent 337 $abez média$bn$2rdamedia 338 $asvazek$bnc$2rdacarrier 500 $aTerminologický slovník 500 $aObsahuje rejstřík 520 $aKuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a vínech. Nakladatelská anotace. 520 $aMichel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. 650 04 $agastronomie$7ph120473$zFrancie 650 04 $afrancouzská jídla$7ph114588 655 7 $akuchařské recepty$7fd132687 700 1 $aRákosníková, Jitka$7pna2006337954$4trl 700 1 $aLinder, Lisa$7jo2012723909$4pht 900 $aABA001$b20 910 $aABE320$bC4148 997 $tKN 998 $a006711869