Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Konvence popisu: rda
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Název (*): Stavební úpravy části průmyslového objektu na pivovar, p. č. st. 273, Blatná
Údaj o měřítku: Měřítko 1:100
Místo vzniku: Hlinsko
Datum vzniku (*): 2015
Rozsah: 1 sv., 6 částí
Propojená díla: Technická zpráva: text 6 l. ; Souhrnná technická zpráva: text 9 l. -- ; Průvodní zpráva: text 4 l. -- ; Požárně bezpečnostní řešení: text 6 l. ; Technika prostředí staveb: 2 části (textové a výkresové), (1 : 50, 1 : 100) ; Architektonické a stavebně technické řešení: 4 části (textové, výkresové a mapové), (1 : 50, 1 : 100)
Téma (záhlaví): pivovary
Jméno osoby (záhlaví): Ducheček, Vladimír
Výraz pro roli: zodpovědný projektant
Jméno osoby (záhlaví): Ducheček, Martin
Výraz pro roli: vypracoval
Korporace (záhlaví): 3D Project
Výraz pro roli: projektant ; investor
Název korporace nebo jurisdikce: Liqui B Zámecký ovocný lihovar Blatná, s. r. o.
Druh dokumentu (*): stavební
Bližší specifikace: dokumentace pro stavební řízení DSŘ (pro stavební povolení DSP, pro ohlášení drobné stavby DOS)
Definiční bod (IDOB_PG): 690752
Část obce: Blatná
Číslo domovní: 315
Ulice: Plzeňská
Historická lokalita (Kod_CZ): 67933
Reálný typ lokality: retrodíl čtvrtě
Název lokality: Zámecký Okres I
Katastrální území: Blatná
Obec: Blatná
Okres: Strakonice
Kraj: Jihočeský kraj
Místní/pomístní název: p. č. st. 273
Předmět zájmu (*): pivovar
Číslo orientační: 
Spisový znak: 856 - Plánová dokumentace+B185
Interval vzniku od (*): 13.10.2015
Interval vzniku do (*): 13.10.2015
Rok zápisu do papírové evidence: 2016
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Českých Budějovicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv PD PD 10516 Dostupné s omezením 5010093
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv PD 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.