Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Restaurátorská zpráva. Průzkum historických omítek a barevných vrstev v interiérech a na fasádách bývalého zámeckého pivovaru, sladovny a konírny v Žamberku
Další původce: Říha, Jiří - restaurátor
Rozsah: 1 savzek 1 část
Nakladatelské údaje: Praha, 2014
Propojená díla:
restaurátorská zpráva textová část 6 l. , barev. obr.příl. 61 s. (122 barev.obr.), výkresy půdorysy se zákrsem sond 5 l. ( bez měřítka)


Kraj: Pardubický kraj
Okres: Ústí nad Orlicí
Katastrální území: Žamberk
Obec: Žamberk
Část obce č. domovní: Žamberk, 44
Ulice č. orientační: Zámecká
Název lokality: Žamberk
Celek / Bližší pojmenování celku: hospodářská budova - pivovar bývalý zámecký
Předmět zájmu: fasády, interiér -omítkové souvrství, barevné vrstvy, stratigrafie výmalby.

Kraj: Pardubický kraj
Okres: Ústí nad Orlicí
Katastrální území: Žamberk
Obec: Žamberk
Část obce č. domovní: Žamberk, 52
Ulice č. orientační: Zámecká
Název lokality: Žamberk
Celek / Bližší pojmenování celku: hospodářská budova - sladovna
Objekt / Bližší pojmenování objektu: sladovna- bývalá
Předmět zájmu: fasády, interiér - omítkové souvrství, barevné vrstvy, stratigrafie výmalby.

Kraj: Pardubický kraj
Okres: Ústí nad Orlicí
Katastrální území: Žamberk
Obec: Žamberk
Část obce č. domovní: Žamberk
Ulice č. orientační: Zámecká
Název lokality: Žamberk
Objekt / Bližší pojmenování objektu: konírna
Předmět zájmu: fasády, interiér - omítkové souvrství, barevné vrstvy, stratigrafie výmalby.

Rok akce/Datum mapování: 2014
Klíčová slova: omítkové souvrství, barevné vrstvy, stratigrafie výmalby - fasády, interiér
Anotace:
Zdroj anotace:

Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Pardubicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Odborná spisovna RZ5634 RZ5634 Prezenčně 1000787
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Odborná spisovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.