Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Konvence popisu: rda
Jméno osoby (záhlaví): Marcin, Otakar, 1937-
Výraz pro roli: akademický sochař ; restaurátor
Název (*): Restaurátorský průzkum: 1. pískovcového erbu na vrcholu attiky; 2. sádrové modelované rostlinné výzdoby tympanonu; 3. barevnosti fasády zámku v Brodku. // Restaurátorská zpráva: transfer a restaurování erbu rodiny Schrattenbachů a restaurování osazované rostlinné výzdoby trojúhelníkového tympanonu. Zámek - Brodek u Prostějova roku MM.
Místo vzniku: Nová Ves
Datum vzniku (*): 2000
Interval vzniku od (*): 01.01.2000
Interval vzniku do (*): 13.10.2000
Rok akce: 2000
Rok zápisu do papírové evidence: 2000
Rozsah: 1 sv, 2 části
Propojená díla: restaurátorský průzkum: 3 l - 5 stran textu, 7 l čb. kopií fotografií -- ; restaurátorská zpráva: 4 l textu, 74 bar. fotografií s popisem.
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Uživatelská klíčová slova: erby
Téma (záhlaví): fasády
Uživatelská klíčová slova: výzdoba
Definiční bod (IDOB_PG): 1129099
Část obce: Brodek u Prostějova
Číslo domovní: 108
Ulice: Zámecká
Historická lokalita (Kod_CZ): 1137
Reálný typ lokality: městys
Název lokality: Brodek u Prostějova
Katastrální území: Brodek u Prostějova
Obec: Brodek u Prostějova
Okres: Prostějov
Kraj: Olomoucký kraj
Předmět zájmu (*): zámek - erb, výzdoba, barevnost fasády.
Id prvku: 14111743
Název prvku: zámek
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 154021
Název právního stavu: zámek
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 41889/7-5453
[LDR ]: -----ntm a22------i 4500
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Olomouci 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Restaurátorské zprávy R-0845 R-0845 Dostupné s omezením 7001643
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Restaurátorské zprávy 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.