Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Změna v užívání části objektu špýcharu Horosedly, p. č. st. 55/1
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Údaj o měřítku: Měřítko 1:100
Místo vzniku: Katovice
Datum vzniku (*): 2018
Rozsah: 1 sv., 7 částí
Propojená díla: A. Průvodní zpráva: text 5 l. -- ; B. Souhrnná technická zpráva: text 12 l. -- ; Situace: 2 l. (1 : 500) -- ; Výkresová část: 7 l. (1 : 75, 1 : 100) -- ; A. Průvodní zpráva, B. Souhrnná technická zpráva: původní: text 5 l. -- ; A. Průvodní zpráva, B. Souhrnná technická zpráva aktuální: text 5 l. -- ; Fotodokumentace: 1 l. bar obr. (fotokopie)
Uživatelská klíčová slova: zámeček ; zemědělské dvory ; špýchary
Jméno osoby (záhlaví): Bártík, Martin
Výraz pro roli: vypracoval ; zodpovědný projektant ; kreslič
Osobní jméno: Zárybnický, Pavel, Ing.
Výraz pro roli: investor
Osobní jméno: Zárybnická, Marcela, Mgr.
Výraz pro roli: investor
Druh dokumentu (*): stavební
Bližší specifikace: dokumentace pro ohlášení drobné stavby nebo změny užívání (ohlášení udržovacích prací)
Název objektu z GIS: špýchar
Přírustkový bod (Prir_cis): 79482
Část obce: Horosedly
Číslo domovní: 1
Historická lokalita (Kod_CZ): 4540
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Horosedly
Katastrální území: Horosedly
Obec: Horosedly
Okres: Písek
Kraj: Jihočeský kraj
Místní/pomístní název: p. č. st. 55/1
Bližší pojmenování celku: zámek Horosedly
Předmět zájmu (*): špýchar
Spisový znak: 856 - Plánová dokumentace+B185
IdReg: 159714
Rejstř. č. ÚSKP: 47162/3-5783
Název: zemědělský dvůr
Interval vzniku od (*): 26.09.2018
Interval vzniku do (*): 26.09.2018
Rok zápisu do papírové evidence: 2019
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Českých Budějovicích 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv PD PD 12398 Dostupné s omezením 5011798
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv PD 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.