Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Konvence popisu: rda
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Název (*): Rektorát UK, součást č. p. 560/I Ovocný trh 5, Praha 1 - Staré Město. Parcelní číslo: 556. Restaurátorrský průzkum - III část. Chodby, schodiště a hala v I. patře.
Další variantní názvy: [Čp. 560/I - chodby, schodiště a hala v 1. p.]
Místo vzniku: Praha
Datum vzniku (*): 2019
Rozsah: 1 sv.
Propojená díla: text, obr. 15 l.
Uživatelská klíčová slova: interiéry
Jméno osoby (záhlaví): Patrný, Michal, 1967-
Výraz pro roli: zpracovatel
Jméno osoby (záhlaví): Sláčik, Antonín, 1961-
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorský průzkum
Přírustkový bod (Prir_cis): 78399
Název objektu z GIS: Dům "U Nožičků" (Stockhouse) jižní objekt
Část obce: Staré Město
Historická lokalita (Kod_CZ): 15155
Reálný typ lokality: býv. město (před r. 1850)
Název lokality: Staré Město
Katastrální území: Staré Město
Obec: Praha
Okres: Praha
Kraj: Hlavní město Praha
Bližší pojmenování celku: Univerzita Karlova ; Karolinum ; dům U Nožičků
Předmět zájmu (*): 1. patro
Bližší umístění předmětu zájmu: 1. patro
Předmět zájmu (*): chodby ; schodiště ; hala
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 7805921
Název prvku: Dům "U Nožičků" (Stockhaus) jižní objekt
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 150613
Název právního stavu: universita Karolinum
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 11736/1-288
Interval vzniku od (*): 01.01.2019
Interval vzniku do (*): 28.02.2019
Rok akce: 2019
Rok zápisu do papírové evidence: 2019
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Praze 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Dokumentace RZ 376 Prezenčně 4009280
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Dokumentace 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.