Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Konvence popisu: rda
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Název (*): Nálezová zpráva OPD : Bečváry : zámek : Pozůstatky černé kuchyně : Zámek Bečváry, OPD pozůstatků černé kuchyně v přízemí
Datum vzniku (*): 2005
Rozsah: 1 sv., 1 část :
Další fyzické údaje: prešp. desky +
Doprovodný materiál: 1 x CD-ROM - identický obsah s dokumentem
Dále jako: text 7 l., 3 l. výkresy, 1 l. terénní náčrt, 10 ks pozitivů (10x15 cm) na 5 l.
Uživatelská klíčová slova: zámek ; kuchyně ; černá kuchyně
Jméno osoby (záhlaví): Kibic, Karel, 1973-
Výraz pro roli: zpracovatel
Korporace (záhlaví): Národní památkový ústav. Územní odborné pracoviště středních Čech v Praze
Druh dokumentu (*): operativní průzkum a dokumentace (OPD)
Bližší specifikace: nálezová zpráva
Přírustkový bod (Prir_cis): 79811
Název objektu z GIS: zámek
Část obce: Bečváry
Číslo domovní: 1
Historická lokalita (Kod_CZ): 215
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Bečváry
Katastrální území: Bečváry
Obec: Bečváry
Okres: Kolín
Kraj: Středočeský kraj
Bližší pojmenování celku: zámek Bečváry
Bližší pojmenování objektu: černá kuchyně
Předmět zájmu (*): přízemí
Bližší umístění předmětu zájmu: přízemí
Předmět zájmu (*): černá kuchyně v přízemí zámku Bečváry
Spisový znak: 858 - Operativní průzkumy a dokumentace
Id prvku: 2317565
Název prvku: zámek
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 149877
Název právního stavu: zámek
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 37933/2-704
Interval vzniku od (*): 31.10.2005
Interval vzniku do (*): 31.10.2005
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP středních Čech v Praze 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Archiv NZ 509 Prezenčně
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Archiv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.