Skip to main content

Detal dokumentu

Treść

Lista literatury

Ocena

[Loading...]
??% ...x rated Czytelnicy
Rate the title:
LDR    -----nam a22------i 4500
001    001010001284662
003    CZ-PrNPU
005    20210104103100.0
008    201215s2017----enk-----ob----001|0|eng|d
020    $a9781138857056$q(brožováno)
040    $aABE320$bcze$erda
041 0  $aeng
072  7 $a93/94$xDějiny (obecně)$2Konspekt$98
082 04 $a641.3009$223
100 1  $aPilcher, Jeffrey M.,$d1965-$7jo2013742493$4aut
245 10 $aFood in world history /$cJeffrey M. Pilcher, editor edice Peter N. Stearns
250    $aVydání druhé.
264  1 $aLondon :$bRoutledge,$c2017.
300    $ax, 153 stran ;$c23 cm
336    $atext$btxt$2rdacontent
337    $abez média$bn$2rdamedia
338    $asvazek$bnc$2rdacarrier
490 0  $aThemes in World History ;$v10.
504    $aObsahuje bibliografické odkazy a citace ze zdrojů literatury v poznámkách pod čarou.
520 2  $aSrovnávací a komplexní studie o kulinářských kulturách a potravinové politice po celém světě od starověku do současnosti. Zkoumá dlouhou historii globalizace potravin, jakož i politické, sociální a environmentální důsledky měnícího se vztahu lidstva k jídlu a ukazuje, jak hlad a chuť byly hnací silou v lidské historii.
650  0 $ajídlo$7ph634636
650  0 $apotravinářství$7ph124430
650 04 $avaření$7ph126998$xglobalizace
650 04 $akontrola potravin$7ph121822
650 04 $asociální integrace$7ph125789
655  4 $astudie$7fd133597
700 1  $aStearns, Peter N.,$d1936-$7xx0080307$4edt
830  0 $aThemes in World History
910    $aABE320$bD8546
997    $tKN
Vypožičané

Rozpis woluminów

Razem Niedostępne Absencyjnie Prezencyjnie
Generální ředitelství 1 1 0 0
Lokacja Sygnatura Sygnatura magazynowa Kategoria wypożyczeń Nr systemowy
Trvalá výpůjčka D8546 Dostupné s omezením 33047/20
Lokacja Razem Niedostępne Absencyjnie Prezencyjnie
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Dyskusja

[Loading...]
Żadne notatki
W ciągu dodania komentarzy zaloguj się.