Hlavný názov: Food in world history / Údaj o zodpovednosti atď.: Jeffrey M. Pilcher, editor edice Peter N. Stearns Autor: Pilcher, Jeffrey M., 1965- Kód role: autor Meno osoby (záhlavie): Stearns, Peter N., 1936- Kód role: editor Označenie vydania: Vydání druhé. Miesto vydania: London : Meno vydavateľa, distribútora, ...: Routledge, (Dátum) Rok vydania, distribúcia, ...: 2017. ISBN: 9781138857056 Spresnenie: (brožováno) listov obrazových príloh: x, 153 stran ; Rozmer: 23 cm Agentúra, ktorá vytvorila originálny záznam: ABE320 Konvencia popisu: rda Jazyk katalogizácie: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: angličtina Typ obsahu - termín: text Typ obsahu - kód: txt Zdroj: rdacontent Typ média - termín: bez média Typ média - kód: n Zdroj: rdamedia Typ nosiča + termín: svazek Typ nosiča - kód: nc Zdroj: rdacarrier Údaj o edícii: Themes in World History ; Označenie zväzku/poradie: 10. Unif. názov (záhlavie): Themes in World History Poznámka o skrytej bibliografii atď.: Obsahuje bibliografické odkazy a citace ze zdrojů literatury v poznámkách pod čarou. Rozsah a obsah: Srovnávací a komplexní studie o kulinářských kulturách a potravinové politice po celém světě od starověku do současnosti. Zkoumá dlouhou historii globalizace potravin, jakož i politické, sociální a environmentální důsledky měnícího se vztahu lidstva k jídlu a ukazuje, jak hlad a chuť byly hnací silou v lidské historii. Sigla: ABE320 Signatúra: D8546 Konspekt (záhlavie): Dějiny (obecně) 93/94 Vecná téma (záhlavie): jídlo ; potravinářství ; vaření Všeobecné spresnenie: globalizace Vecná téma (záhlavie): kontrola potravin ; sociální integrace Žáner/forma (záhlavie): studie [LDR ]: -----nam a22------i 4500 Triednik DDT: 641.3009 Číslo vydania tabuliek: 23 |
Spolu | Nedostupné | Absenčne | Prezenčne | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 1 | 0 | 0 | |