Skip to main content

Detal dokumentu

Treść

Lista literatury

Ocena

[Loading...]
??% ...x rated Czytelnicy
Rate the title:
[520_ _1]: Ukazuje, jak se globálně měnila historie spotřeby potravin, jak se rozvíjely technologie zpracování a konzervace potravin v posledních 5 000 letech. Jak a proč tyto změny formovaly hospodářský a společenský život, včetně rozvoje správy státu a formování složitých společenstev. Zvažuje sociální postoje k jídlu, náboženské zákazy, zdraví a výživu a politiku distribuce. Nabízí porozumění dějinám prostřednictvím diskuse o jídle.
Obsahuje bibliografické odkazy a předmětový rejstřík.
Vypožičané

Rozpis woluminów

Razem Niedostępne Absencyjnie Prezencyjnie
Generální ředitelství 1 1 0 0
Lokacja Sygnatura Sygnatura magazynowa Kategoria wypożyczeń Nr systemowy
Trvalá výpůjčka D8545 Dostupné s omezením 3306/20
Lokacja Razem Niedostępne Absencyjnie Prezencyjnie
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Dyskusja

[Loading...]
Żadne notatki
W ciągu dodania komentarzy zaloguj się.