Name: How food made history / Statement of responsibility: B. W. Higman Authority heading: Higman, B. W., 1943- Relator code: Author Place of publication: Malden, (Massachusetts, USA) : Name of publisher, distributor, ...: Wiley-Blackwell, Date of publication, distribution, ...: 2012 ISBN number: 9781405189477 Extent: x, 265 stran Other physical details: ilustrace, grafy, mapy Original cataloguing agency: ABE320 Signature convention: rda Language of cataloging: cze Language code of text/sound track or separate titl: eng [336a]: text [336b]: txt Source: rdacontent [337a]: bez média [337b]: n Source: rdamedia [338a]: svazek [338b]: nc Source: rdacarrier Internal bibliographies note etc.: Obsahuje bibliografické odkazy a předmětový rejstřík. [520_ _1]: Ukazuje, jak se globálně měnila historie spotřeby potravin, jak se rozvíjely technologie zpracování a konzervace potravin v posledních 5 000 letech. Jak a proč tyto změny formovaly hospodářský a společenský život, včetně rozvoje správy státu a formování složitých společenstev. Zvažuje sociální postoje k jídlu, náboženské zákazy, zdraví a výživu a politiku distribuce. Nabízí porozumění dějinám prostřednictvím diskuse o jídle. Location symbol: ABE320 Call number X Book number PPP: D8545 Subject Category Code (heading): Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie 39 Topical term (heading): potrava ; potraviny General subdivision: dějiny Topical term (heading): sociální politika ; zpracování zemědělských produktů General subdivision: vývoj ; obchod Topical term (heading): technologický rozvoj ; ekonomický vývoj Genre/Form Heading: monografie [LDR ]: -----nam a22------i 4500 URL: http://catalogimages.wiley.com/images/db/jimages/9781405189484.jpg Qualifier of document X Materials specified PPP: Obálka |
Total | Nicht Verfügbar | Absenze | Präsenz | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 1 | 0 | 0 | |