Skip to main content

Dokument Detail

Inhalt

Literatur Verzeichnis

Bewertung

[Loading...]
??% ...x rated Readers
Rate the title:
LDR    -----nam a22------i 4500
001    001010001284666
003    CZ-PrNPU
005    20210115213806.9
008    201215s2012----xxu-----------000-0-eng-d
020    $a9781405189477
040    $aABE320$bcze$erda
041 0  $aeng
072  7 $a39$xKulturní antropologie. Etnologie. Etnografie$2Konspekt$91
100 1  $aHigman, B. W.,$d1943-$7jx20110824010$4aut
245 10 $aHow food made history /$cB. W. Higman
264  1 $aMalden, (Massachusetts, USA) :$bWiley-Blackwell,$c2012
300    $ax, 265 stran$bilustrace, grafy, mapy
336    $atext$btxt$2rdacontent
337    $abez média$bn$2rdamedia
338    $asvazek$bnc$2rdacarrier
504    $aObsahuje bibliografické odkazy a předmětový rejstřík.
520    $aUkazuje, jak se globálně měnila historie spotřeby potravin, jak se rozvíjely technologie zpracování a konzervace potravin v posledních 5 000 letech. Jak a proč tyto změny formovaly hospodářský a společenský život, včetně rozvoje správy státu a formování složitých společenstev. Zvažuje sociální postoje k jídlu, náboženské zákazy, zdraví a výživu a politiku distribuce. Nabízí porozumění dějinám prostřednictvím diskuse o jídle.
650  7 $apotrava
650  0 $apotraviny$7ph115833$xdějiny
650 04 $asociální politika$7ph116210
650 04 $azpracování zemědělských produktů$7ph137846$xvývoj$xobchod
650 04 $atechnologický rozvoj$7ph306815
650 04 $aekonomický vývoj
655  4 $amonografie$7fd132842
856 42 $uhttp://catalogimages.wiley.com/images/db/jimages/9781405189484.jpg$3Obálka
910    $aABE320$bD8545
997    $tKN
Ausgeliehen

Bände Aufschlüsselung

Total Nicht Verfügbar Absenze Präsenz
Generální ředitelství 1 1 0 0
Ort Bandmarken Lagermarke Ausleihungskategorie Zuwachs Nummer
Trvalá výpůjčka D8545 Dostupné s omezením 3306/20
Ort Total Nicht Verfügbar Absenze Präsenz
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskussion

[Loading...]
Keine Beiträge
Für Kommentar Beitrag, bitte Anmelden