Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Hlavný názov: The King's peas :
Ďalšie názvové informácie: delectable recipes and Their stories from the Age of Enlightenment /
Údaj o zodpovednosti atď.: Meredith Chilton, Markus Bestig,
Ďalší variantný názov: Savour: Food culture in the Age of the Enlightenment /
Ďalší variantný názov: výstava:
Autor: Chilton, Meredith, 1953-
Kód role: aut
Meno osoby (záhlavie): Bestig, Markus
Kód role: spolupracovník
Akcia/Korporácia (záhlavie): George R. Gardiner Museum of Ceramic Art
Kód role: hostiteľská podpora
Akcia/Korporácia (záhlavie): Wadsworth Atheneum Museum of Art Gastgebende Institution
Kód role: hostiteľská podpora
Miesto vydania: Stuttgart :
Meno vydavateľa, distribútora, ...: Arnoldsche Art Publishers,
(Dátum) Rok vydania, distribúcia, ...: 2019
ISBN: 9783897905603
Spresnenie: (vázáno)
listov obrazových príloh: 143 stran :
Ďalšie fyzické údaje: barevné ilustrace, fotografie, faksimile, portréty
Rozmer: 21 x 25 cm
Agentúra, ktorá vytvorila originálny záznam: ABE320
Konvencia popisu: rda
Jazyk katalogizácie: cze
Kód j. textu/zvukového záznamu: angličtina
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ obsahu - termín: statický obraz
Typ obsahu - kód: sti
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiča + termín: svazek
Typ nosiča - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Všeobecná poznámka: Publikováno v souvislosti s výstavou "Savour: Food Culture in the Age of the Enlightenment" v Gardiner Museum od 20. října 2019 do 20. ledna 2020 a ve Wadsworth Atheneum od 7. března 2020 do 31. května 2020
Resumé, anotácia: Katalog výstavy, která ukazovala, jak se v době osvícenství proměňovalo jídlo a stolování v Evropě. Dnešní vaření a stolování je výsledkem radikálních změn, ke kterým došlo ve Francii od roku 1650 do francouzské revoluce v roce 1789. Více než třicet receptů z období z Francie a Anglie představených v této publikaci nabízí čtenářům ochutnávku minulosti.
Sigla: ABE320
Signatúra: C4702
Konspekt (záhlavie): Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie 39
Vecná téma (záhlavie): vaření
Všeobecné spresnenie: osvícenství
Geografické spresnenie: Evropa ; Francie
Vecná téma (záhlavie): potraviny ; keramické výrobky ; stolování ; prostírání stolů
Žáner/forma (záhlavie): katalogy výstav
Geografické meno (záhlavie): Anglie ; Francie ; Evropa
Chronologický termín (záhlavie): 17.-18. století
[LDR ]: -----nam a22------i 4500
URL zdroja: https://d-nb.info/1185680764/04
Text odkazu: obsah publikace
Vypožičané

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 1 0 0
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka C4702 Dostupné s omezením 33049/20
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.