Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Katalog výstavy, která ukazovala, jak se v době osvícenství proměňovalo jídlo a stolování v Evropě. Dnešní vaření a stolování je výsledkem radikálních změn, ke kterým došlo ve Francii od roku 1650 do francouzské revoluce v roce 1789. Více než třicet receptů z období z Francie a Anglie představených v této publikaci nabízí čtenářům ochutnávku minulosti.
Publikováno v souvislosti s výstavou "Savour: Food Culture in the Age of the Enlightenment" v Gardiner Museum od 20. října 2019 do 20. ledna 2020 a ve Wadsworth Atheneum od 7. března 2020 do 31. května 2020
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4702 Dostupné s omezením 33049/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.