Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): The King's peas :
Další názvové informace: delectable recipes and Their stories from the Age of Enlightenment /
Údaj o odpovědnosti atd.: Meredith Chilton, Markus Bestig,
Další variantní názvy: Savour: Food culture in the Age of the Enlightenment /
Další variantní názvy: výstava:
Autor: Chilton, Meredith, 1953-
Kód role: aut
Jméno osoby (záhlaví): Bestig, Markus
Kód role: spolupracovník
Korporace (záhlaví): George R. Gardiner Museum of Ceramic Art
Kód role: hostitelská podpora
Korporace (záhlaví): Wadsworth Atheneum Museum of Art Gastgebende Institution
Kód role: hostitelská podpora
Místo vydání: Stuttgart :
Jméno nakladatele, distributora, ...: Arnoldsche Art Publishers,
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2019
ISBN: 9783897905603
Zpřesnění: (vázáno)
Rozsah: 143 stran :
Další fyzické údaje: barevné ilustrace, fotografie, faksimile, portréty
Rozměr: 21 x 25 cm
Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE320
Konvence popisu: rda
Jazyk katalogizace: cze
Kód j. textu/zvukového záznamu: angličtina
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ obsahu - termín: statický obraz
Typ obsahu - kód: sti
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Obecná poznámka: Publikováno v souvislosti s výstavou "Savour: Food Culture in the Age of the Enlightenment" v Gardiner Museum od 20. října 2019 do 20. ledna 2020 a ve Wadsworth Atheneum od 7. března 2020 do 31. května 2020
Resumé, anotace: Katalog výstavy, která ukazovala, jak se v době osvícenství proměňovalo jídlo a stolování v Evropě. Dnešní vaření a stolování je výsledkem radikálních změn, ke kterým došlo ve Francii od roku 1650 do francouzské revoluce v roce 1789. Více než třicet receptů z období z Francie a Anglie představených v této publikaci nabízí čtenářům ochutnávku minulosti.
Sigla: ABE320
Signatura díla: C4702
Konspekt (záhlaví): Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie 39
Téma (záhlaví): vaření
Obecné zpřesnění: osvícenství
Geografické zpřesnění: Evropa ; Francie
Téma (záhlaví): potraviny ; keramické výrobky ; stolování ; prostírání stolů
Forma/Žánr Záhlaví: katalogy výstav
Geogr. heslo (Záhlaví): Anglie ; Francie ; Evropa
Chronol. heslo (záhlaví): 17.-18. století
[LDR ]: -----nam a22------i 4500
URL zdroje: https://d-nb.info/1185680764/04
Text odkazu: obsah publikace
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4702 Dostupné s omezením 33049/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.