Skip to main content

Dokument Detail

Inhalt

Literatur Verzeichnis

Bewertung

[Loading...]
??% ...x rated Readers
Rate the title:
Scope and content: Úvodní studie do světa každodenního stolování, přípravy jídla a výživy během jednoho z nejzajímavějších období anglické historie. Zásobování potravinami, povinnosti v kuchyni a stravovací konvence byly téměř vždy diktovány socioekonomickým stavem a pohlavím.
Obsahuje bibliografické odkazy na s. 187-192 a předmětový a jmenný rejstřík
Ausgeliehen

Bände Aufschlüsselung

Total Nicht Verfügbar Absenze Präsenz
Generální ředitelství 1 1 0 0
Ort Bandmarken Lagermarke Ausleihungskategorie Zuwachs Nummer
Trvalá výpůjčka C4700 Dostupné s omezením 33044/20
Ort Total Nicht Verfügbar Absenze Präsenz
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskussion

[Loading...]
Keine Beiträge
Für Kommentar Beitrag, bitte Anmelden