Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
Rozsah a obsah: Úvodní studie do světa každodenního stolování, přípravy jídla a výživy během jednoho z nejzajímavějších období anglické historie. Zásobování potravinami, povinnosti v kuchyni a stravovací konvence byly téměř vždy diktovány socioekonomickým stavem a pohlavím.
Obsahuje bibliografické odkazy na s. 187-192 a předmětový a jmenný rejstřík
Vypožičané

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 1 0 0
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka C4700 Dostupné s omezením 33044/20
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.