Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Rozsah a obsah: Úvodní studie do světa každodenního stolování, přípravy jídla a výživy během jednoho z nejzajímavějších období anglické historie. Zásobování potravinami, povinnosti v kuchyni a stravovací konvence byly téměř vždy diktovány socioekonomickým stavem a pohlavím.
Obsahuje bibliografické odkazy na s. 187-192 a předmětový a jmenný rejstřík
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4700 Dostupné s omezením 33044/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.