Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): The Oxford handbook of food history /
Údaj o odpovědnosti atd.: editace Jeffrey M. Pilcher [et al.]
Upřesnění názvu: Handbook of food history ; Food history
Jméno osoby (záhlaví): Pilcher, Jeffrey M., 1965-
Kód role: editor
Označení vydání: Vydání 1.
Místo vydání: Oxford :
Jméno nakladatele, distributora, ...: Oxford University Press,
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2017.
ISBN: 9780190628246
Zpřesnění: (brožováno)
Rozsah: xxviii, 508 stran :
Další fyzické údaje: ilustrace
Rozměr: 25 cm
Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE320
Konvence popisu: rda
Jazyk katalogizace: cze
Kód j. textu/zvukového záznamu: angličtina
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Obecná poznámka: První vyd. vázané v r. 2012, dotisk v r. 2017 brožovaný. ; Do příručky přispělo 27 významných autorů, jejich přehled s charakteristikami je uveden zde : https://global.oup.com/academic/product/the-oxford-handbook-of-food-history-9780190628246?cc=cz&lang=en&#
Poznámka o skryté bibliografii atd.: Obsahuje bibliografické odkazy, věcný a jmenný rejstřík.
Rozsah a obsah: Studijní příručka ve dvaceti sedmi příspěvcích, rozdělených do pěti částí, shrnuje základy historie potravin, různé trajektorie jídla, pohledy na hmotné, kulturní a intelektuální zájmy v souvislosti s potravou, diskutuje otázky zemědělství a životního prostředí, zdůrazňuje pojem kuchařky jako historický dokument; porovnává vlivy rané lidské migrace s moderní kulinářskou turistikou, nebo náboženské zvyky se sociálním aktivismem.
Sigla: ABE320
Signatura díla: C4699
Konspekt (záhlaví): Dějiny (obecně) 93/94
Téma (záhlaví): jídlo
Obecné zpřesnění: historie
Téma (záhlaví): stolování ; sociální antropologie
Obecné zpřesnění: potrava
Forma/Žánr Záhlaví: příručky
[LDR ]: 01158pam a2200349 i 4500
Kontrolní číslo záznamu: 018365281
Zdroj: Uk
Systémové kontrolní číslo: (Uk)018365281
Třídník DDT: 641.3009
Číslo vydání tabulek: 23
Location: UkOxU
Sublocation or collection: BODBL
Classification code X part X number PPP: Week 34 (17)
Location: UkOxU
Sublocation or collection: SOMCL
Classification code X part X number PPP: 900 58
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4699 Dostupné s omezením 33043/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.