Název (*): The Oxford handbook of food history / Údaj o odpovědnosti atd.: editace Jeffrey M. Pilcher [et al.] Upřesnění názvu: Handbook of food history ; Food history Jméno osoby (záhlaví): Pilcher, Jeffrey M., 1965- Kód role: editor Označení vydání: Vydání 1. Místo vydání: Oxford : Jméno nakladatele, distributora, ...: Oxford University Press, (Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2017. ISBN: 9780190628246 Zpřesnění: (brožováno) Rozsah: xxviii, 508 stran : Další fyzické údaje: ilustrace Rozměr: 25 cm Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE320 Konvence popisu: rda Jazyk katalogizace: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: angličtina Typ obsahu - termín: text Typ obsahu - kód: txt Zdroj: rdacontent Typ média - termín: bez média Typ média - kód: n Zdroj: rdamedia Typ nosiče + termín: svazek Typ nosiče - kód: nc Zdroj: rdacarrier Obecná poznámka: První vyd. vázané v r. 2012, dotisk v r. 2017 brožovaný. ; Do příručky přispělo 27 významných autorů, jejich přehled s charakteristikami je uveden zde : https://global.oup.com/academic/product/the-oxford-handbook-of-food-history-9780190628246?cc=cz&lang=en&# Poznámka o skryté bibliografii atd.: Obsahuje bibliografické odkazy, věcný a jmenný rejstřík. Rozsah a obsah: Studijní příručka ve dvaceti sedmi příspěvcích, rozdělených do pěti částí, shrnuje základy historie potravin, různé trajektorie jídla, pohledy na hmotné, kulturní a intelektuální zájmy v souvislosti s potravou, diskutuje otázky zemědělství a životního prostředí, zdůrazňuje pojem kuchařky jako historický dokument; porovnává vlivy rané lidské migrace s moderní kulinářskou turistikou, nebo náboženské zvyky se sociálním aktivismem. Sigla: ABE320 Signatura díla: C4699 Konspekt (záhlaví): Dějiny (obecně) 93/94 Téma (záhlaví): jídlo Obecné zpřesnění: historie Téma (záhlaví): stolování ; sociální antropologie Obecné zpřesnění: potrava Forma/Žánr Záhlaví: příručky [LDR ]: 01158pam a2200349 i 4500 Kontrolní číslo záznamu: 018365281 Zdroj: Uk Systémové kontrolní číslo: (Uk)018365281 Třídník DDT: 641.3009 Číslo vydání tabulek: 23 Location: UkOxU Sublocation or collection: BODBL Classification code X part X number PPP: Week 34 (17) Location: UkOxU Sublocation or collection: SOMCL Classification code X part X number PPP: 900 58 |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 1 | 0 | 0 | |