Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Zoznam literatúry

Hodnotenie

[Loading...]
??% ...x hodnotené Čitatelia
Ohodnoťte dielo:
The Oxford handbook of food history / editace Jeffrey M. Pilcher [et al.]
Ďalší pôvodca: Pilcher, Jeffrey M., 1965- - editor
[range]: xxviii, 508 stran : ilustrace 25 cm
ISBN: 9780190628246
[publishInfo]: Oxford: Oxford University Press, 2017.

Všeobecná téma: jídlo - historie
Všeobecná téma: stolování
Všeobecná téma: sociální antropologie - potrava
Forma/žáner: příručky
Anotácia:
Zdroj anotácie:

Vypožičané

Rozpis zväzkov

Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Generální ředitelství 1 1 0 0
Lokácia Signatúra Skladová signatúra Kategória zväzku Prírastkové číslo
Trvalá výpůjčka C4699 Dostupné s omezením 33043/20
Lokácia Spolu Nedostupné Absenčne Prezenčne
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskusia

[Loading...]
Žiadne príspevky
Pre pridávanie komentárov sa prosím prihláste.