Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
OXFORD

The Oxford handbook of food history / editace Jeffrey M. Pilcher [et al.]. -- Vydání 1. -- Oxford : Oxford University Press, 2017. -- xxviii, 508 stran : ilustrace ; 25 cm. -- ISBN 9780190628246 (brožováno).


jídlo - historie
stolování
sociální antropologie - potrava
příručky


Pilcher, Jeffrey M., 1965-



33043/20 C4699 Trvalá výpůjčka

Půjčeno: 1x
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4699 Dostupné s omezením 33043/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.