Skip to main content

Detal dokumentu

Treść

Lista literatury

Ocena

[Loading...]
??% ...x rated Czytelnicy
Rate the title:
Scope and content: Hlavním tématem příběhu o historii stravování a dobových jídel během dvou století, je rychlé šíření francouzské kuchyně po celé Evropě a její postupná perkolace v sociálním měřítku. Autor, renomovaný historik potravin, který se specializuje na obnovu starých receptů a jejich technik pro muzejní výstavy, je přehledně vysvětluje v historických souvislostech.
Zahrnuje bibliografické odkazy str. 151-156, předmětový a jmenný rejstřík.
Vypožičané

Rozpis woluminów

Razem Niedostępne Absencyjnie Prezencyjnie
Generální ředitelství 1 1 0 0
Lokacja Sygnatura Sygnatura magazynowa Kategoria wypożyczeń Nr systemowy
Trvalá výpůjčka C4697 Dostupné s omezením 33041/20
Lokacja Razem Niedostępne Absencyjnie Prezencyjnie
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Dyskusja

[Loading...]
Żadne notatki
W ciągu dodania komentarzy zaloguj się.