Název (*): Cooking in Europe, 1650-1850 / Údaj o odpovědnosti atd.: Ivan Day Osobní jméno: Day, Ivan Místo vydání: Westport, Conn Jméno nakladatele, distributora, ...: Greenwood Press (Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2009 ISBN: 9780313346248 Zpřesnění: (vázáno) Rozsah: 166 stran Další fyzické údaje: ilustrace Rozměr: 27 cm Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE320 Konvence popisu: rda Jazyk katalogizace: cze Kód j. textu/zvukového záznamu: eng Typ obsahu - termín: text Typ obsahu - kód: txt Zdroj: rdacontent Typ média - termín: bez média Typ média - kód: n Zdroj: rdamedia Typ nosiče + termín: svazek Typ nosiče - kód: nc Zdroj: rdacarrier Údaj o edici: Cooking Up History Unif. název (záhlaví): Greenwood Press "Daily Life Through History" Series Poznámka o skryté bibliografii atd.: Zahrnuje bibliografické odkazy str. 151-156, předmětový a jmenný rejstřík. Rozsah a obsah: Hlavním tématem příběhu o historii stravování a dobových jídel během dvou století, je rychlé šíření francouzské kuchyně po celé Evropě a její postupná perkolace v sociálním měřítku. Autor, renomovaný historik potravin, který se specializuje na obnovu starých receptů a jejich technik pro muzejní výstavy, je přehledně vysvětluje v historických souvislostech. Sigla: ABE320 Signatura díla: C4697 Konspekt (záhlaví): Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie 39 Téma (záhlaví): vaření ; receptury Chronologické zpřesnění: 17.-19. století Geografické zpřesnění: Evropa ; Francie Téma (záhlaví): historické dokumenty Forma/Žánr Záhlaví: kuchařské recepty ; monografie Geogr. heslo (Záhlaví): Francie Chronol. heslo (záhlaví): 17.-19. století [LDR ]: -----nam a22------i 4500 Třídník DDT: 641.594 |
Celkem | Nedostupné | Absenčně | Prezenčně | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 1 | 0 | 0 | |