Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Cooking in Europe, 1650-1850 /
Údaj o odpovědnosti atd.: Ivan Day
Osobní jméno: Day, Ivan
Místo vydání: Westport, Conn
Jméno nakladatele, distributora, ...: Greenwood Press
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2009
ISBN: 9780313346248
Zpřesnění: (vázáno)
Rozsah: 166 stran
Další fyzické údaje: ilustrace
Rozměr: 27 cm
Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE320
Konvence popisu: rda
Jazyk katalogizace: cze
Kód j. textu/zvukového záznamu: eng
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: txt
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Údaj o edici: Cooking Up History
Unif. název (záhlaví): Greenwood Press "Daily Life Through History" Series
Poznámka o skryté bibliografii atd.: Zahrnuje bibliografické odkazy str. 151-156, předmětový a jmenný rejstřík.
Rozsah a obsah: Hlavním tématem příběhu o historii stravování a dobových jídel během dvou století, je rychlé šíření francouzské kuchyně po celé Evropě a její postupná perkolace v sociálním měřítku. Autor, renomovaný historik potravin, který se specializuje na obnovu starých receptů a jejich technik pro muzejní výstavy, je přehledně vysvětluje v historických souvislostech.
Sigla: ABE320
Signatura díla: C4697
Konspekt (záhlaví): Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie 39
Téma (záhlaví): vaření ; receptury
Chronologické zpřesnění: 17.-19. století
Geografické zpřesnění: Evropa ; Francie
Téma (záhlaví): historické dokumenty
Forma/Žánr Záhlaví: kuchařské recepty ; monografie
Geogr. heslo (Záhlaví): Francie
Chronol. heslo (záhlaví): 17.-19. století
[LDR ]: -----nam a22------i 4500
Třídník DDT: 641.594
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4697 Dostupné s omezením 33041/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.