LDR -----nam a22------i 4500 001 001010001284813 003 CZ-PrNPU 005 20210302131940.1 008 ------s2003----xxk-----------------eng-- 020 $a9780313319624$q(vázáno) 040 $aABE320$bcze$erda 041 0 $aeng 072 7 $a94(4)$xDějiny Evropy$2Konspekt$98 100 1 $aAlbala, Ken,$d1964-$7xx0201278$4aut 245 10 $aFood in early modern Europe /$cKen Albala. 264 1 $aWestport (Connecticut, USA) :$bGreenwood Press,$c2003 300 $axvii, 260 stran$bilustrace$c24 cm. 336 $atext$bxt$2rdacontent 337 $abez média$bn$2rdamedia 338 $asvazek$bnc$2rdacarrier 490 1 $aFood through History. Illustrated Edition 504 $aZahrnuje bibliografické odkazy str. 247-250) a rejstříky. 520 2 $aStudie o roli jídla v historii masivního vývoje Evropy po středověku. Vliv Nového světa a vznik globálního obchodu, podnítil i začínající zemědělskou revoluci s novými zemědělskými metodámi. Kniha pro studenty a další čtenáře, kteří se zajímají o nesčetné aspekty jídla v ranně novověké Evropě. 650 04 $astravování$7ph182426 650 04 $avýživa člověka$7ph127487 650 04 $azemědělství$7ph116770$xhistorie 650 04 $astolování$7ph126117 651 0 $aEvropa$7ge137210 655 4 $aučební texty$7fd133599 655 4 $amonografie$7fd132842 830 0 $aFood through history. 856 41 $uhttp://www.loc.gov/catdir/toc/fy035/2002028431.html$yobsah publikace 910 $aABE320$bC4696 997 $tKN