Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Food in early modern Europe /
Údaj o odpovědnosti atd.: Ken Albala.
Autor: Albala, Ken, 1964-
Kód role: autor
Místo vydání: Westport (Connecticut, USA) :
Jméno nakladatele, distributora, ...: Greenwood Press,
(Datum) Rok vydání, distribuce, ...: 2003
ISBN: 9780313319624
Zpřesnění: (vázáno)
Rozsah: xvii, 260 stran
Další fyzické údaje: ilustrace
Rozměr: 24 cm.
Agentura, která vytvořila originální záznam: ABE320
Konvence popisu: rda
Jazyk katalogizace: cze
Kód j. textu/zvukového záznamu: angličtina
Typ obsahu - termín: text
Typ obsahu - kód: xt
Zdroj: rdacontent
Typ média - termín: bez média
Typ média - kód: n
Zdroj: rdamedia
Typ nosiče + termín: svazek
Typ nosiče - kód: nc
Zdroj: rdacarrier
Údaj o edici: Food through History. Illustrated Edition
Unif. název (záhlaví): Food through history.
Poznámka o skryté bibliografii atd.: Zahrnuje bibliografické odkazy str. 247-250) a rejstříky.
Rozsah a obsah: Studie o roli jídla v historii masivního vývoje Evropy po středověku. Vliv Nového světa a vznik globálního obchodu, podnítil i začínající zemědělskou revoluci s novými zemědělskými metodámi. Kniha pro studenty a další čtenáře, kteří se zajímají o nesčetné aspekty jídla v ranně novověké Evropě.
Sigla: ABE320
Signatura díla: C4696
Konspekt (záhlaví): Dějiny Evropy 94(4)
Téma (záhlaví): stravování ; výživa člověka ; zemědělství
Obecné zpřesnění: historie
Téma (záhlaví): stolování
Geogr. heslo (Záhlaví): Evropa
Forma/Žánr Záhlaví: učební texty ; monografie
[LDR ]: -----nam a22------i 4500
URL zdroje: http://www.loc.gov/catdir/toc/fy035/2002028431.html
Text odkazu: obsah publikace
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4696 Dostupné s omezením 33046/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.