Name: Food in early modern Europe / Statement of responsibility: Ken Albala. Authority heading: Albala, Ken, 1964- Relator code: Author Place of publication: Westport (Connecticut, USA) : Name of publisher, distributor, ...: Greenwood Press, Date of publication, distribution, ...: 2003 ISBN number: 9780313319624 [020q]: (vázáno) Extent: xvii, 260 stran Other physical details: ilustrace Dimensions: 24 cm. Original cataloguing agency: ABE320 Signature convention: rda Language of cataloging: cze Language code of text/sound track or separate titl: English [336a]: text [336b]: xt Source: rdacontent [337a]: bez média [337b]: n Source: rdamedia [338a]: svazek [338b]: nc Source: rdacarrier Series statement: Food through History. Illustrated Edition Uniform title (heading): Food through history. Internal bibliographies note etc.: Zahrnuje bibliografické odkazy str. 247-250) a rejstříky. Scope and content: Studie o roli jídla v historii masivního vývoje Evropy po středověku. Vliv Nového světa a vznik globálního obchodu, podnítil i začínající zemědělskou revoluci s novými zemědělskými metodámi. Kniha pro studenty a další čtenáře, kteří se zajímají o nesčetné aspekty jídla v ranně novověké Evropě. Location symbol: ABE320 Call number X Book number PPP: C4696 Subject Category Code (heading): Dějiny Evropy 94(4) Topical term (heading): stravování ; výživa člověka ; zemědělství General subdivision: historie Topical term (heading): stolování Geographic name (heading): Evropa Genre/Form Heading: učební texty ; monografie [LDR ]: -----nam a22------i 4500 URL: http://www.loc.gov/catdir/toc/fy035/2002028431.html Link text: obsah publikace |
Total | Unavailable | Absence | Presence | ||
---|---|---|---|---|---|
Generální ředitelství | 1 | 1 | 0 | 0 | |