The Cambridge companion to literature and food Coghlan, J. Michelle, 1978-
Hodnotenie
[Loading...]
??%...x hodnotenéČitatelia
Ohodnoťte dielo:
LDR -----nam a22------i 4500 001 001010001284851 003 CZ-PrNPU 005 20230416015554.2 008 201218s2020----enk-----------00----eng|- 020 $a9781108446105$q(brožováno) 040 $aABE320$bcze$erda 072 7 $a39$xKulturní antropologie. Etnologie. Etnografie$2Konspekt$91 082 1 $a800$215 082 00 $a809/.933559$223 245 04 $aThe Cambridge companion to literature and food /$ceditorka J. Michelle Coghlan 264 1 $aCambridge$bCambridge University Press$c2020 300 $axxiii, 285 stran 336 $atext$btxt$2rdacontent 337 $abez média$bn$2rdamedia 338 $asvazek$bnc$2rdacarrier 490 0 $aThe Cambridge Companion to 504 $aObsahuje bibliografické odkazy a citace v poznámkách každého příspěvku, na str. 262-278 bibliografie doporučené četby. 520 8 $aV šestnácti esejích předních vědců je uveden přehled chuti, gastronomie, zemědělství a stravovacího aktivismu v literatuře od středověku do současnosti, včetně charakteristiky kuchařských knih jako literatury. Jídlo v literatuře je podáno z různých kritických úhlů, včetně pohlaví a sexuality, rasy, postkoloniální doby, environmentálních problémů a dětské literatury. 650 07 $astravování$7ph182426$vLiteratura$zEvropa 650 04 $astravovací zvyky$7ph931806 650 04 $apotraviny$7ph115833 650 04 $aekologie$7ph114418 650 04 $azemědělství$7ph116770 650 04 $aliterárněvědné rozbory$7ph138745 655 7 $asborníky více autorů$7fd163935 700 1 $aCoghlan, J. Michelle,$d1978-$7xx0256780$4edt 910 $aABE320$bD8537 997 $tKN