Skip to main content

Detal dokumentu

Treść

Lista literatury

Ocena

[Loading...]
??% ...x rated Czytelnicy
Rate the title:
V šestnácti esejích předních vědců je uveden přehled chuti, gastronomie, zemědělství a stravovacího aktivismu v literatuře od středověku do současnosti, včetně charakteristiky kuchařských knih jako literatury. Jídlo v literatuře je podáno z různých kritických úhlů, včetně pohlaví a sexuality, rasy, postkoloniální doby, environmentálních problémů a dětské literatury.
Obsahuje bibliografické odkazy a citace v poznámkách každého příspěvku, na str. 262-278 bibliografie doporučené četby.
Vypožičané

Rozpis woluminów

Razem Niedostępne Absencyjnie Prezencyjnie
Generální ředitelství 1 1 0 0
Lokacja Sygnatura Sygnatura magazynowa Kategoria wypożyczeń Nr systemowy
Trvalá výpůjčka D8537 Dostupné s omezením 33032/20
Lokacja Razem Niedostępne Absencyjnie Prezencyjnie
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Dyskusja

[Loading...]
Żadne notatki
W ciągu dodania komentarzy zaloguj się.