Skip to main content

Work detail

Content

List of literature

Rating

[Loading...]
??% ...x rated Readers
Rate the title:
V šestnácti esejích předních vědců je uveden přehled chuti, gastronomie, zemědělství a stravovacího aktivismu v literatuře od středověku do současnosti, včetně charakteristiky kuchařských knih jako literatury. Jídlo v literatuře je podáno z různých kritických úhlů, včetně pohlaví a sexuality, rasy, postkoloniální doby, environmentálních problémů a dětské literatury.
Obsahuje bibliografické odkazy a citace v poznámkách každého příspěvku, na str. 262-278 bibliografie doporučené četby.
On loan

Items overview

Total Unavailable Absence Presence
Generální ředitelství 1 1 0 0
Location Location mark Store mark Borrow category Inc. number
Trvalá výpůjčka D8537 Dostupné s omezením 33032/20
Location Total Unavailable Absence Presence
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Discussion

[Loading...]
No posts
To add comments, please login.