Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
LDR    -----nam a22------i 4500
001    001010001284851
003    CZ-PrNPU
005    20230416015554.2
008    201218s2020----enk-----------00----eng|-
020    $a9781108446105$q(brožováno)
040    $aABE320$bcze$erda
072  7 $a39$xKulturní antropologie. Etnologie. Etnografie$2Konspekt$91
082 1  $a800$215
082 00 $a809/.933559$223
245 04 $aThe Cambridge companion to literature and food /$ceditorka J. Michelle Coghlan
264  1 $aCambridge$bCambridge University Press$c2020
300    $axxiii, 285 stran
336    $atext$btxt$2rdacontent
337    $abez média$bn$2rdamedia
338    $asvazek$bnc$2rdacarrier
490 0  $aThe Cambridge Companion to
504    $aObsahuje bibliografické odkazy a citace v poznámkách každého příspěvku, na str. 262-278 bibliografie doporučené četby.
520 8  $aV šestnácti esejích předních vědců je uveden přehled chuti, gastronomie, zemědělství a stravovacího aktivismu v literatuře od středověku do současnosti, včetně charakteristiky kuchařských knih jako literatury. Jídlo v literatuře je podáno z různých kritických úhlů, včetně pohlaví a sexuality, rasy, postkoloniální doby, environmentálních problémů a dětské literatury.
650 07 $astravování$7ph182426$vLiteratura$zEvropa
650 04 $astravovací zvyky$7ph931806
650 04 $apotraviny$7ph115833
650 04 $aekologie$7ph114418
650 04 $azemědělství$7ph116770
650 04 $aliterárněvědné rozbory$7ph138745
655  7 $asborníky více autorů$7fd163935
700 1  $aCoghlan, J. Michelle,$d1978-$7xx0256780$4edt
910    $aABE320$bD8537
997    $tKN
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka D8537 Dostupné s omezením 33032/20
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.