Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Rozsah a obsah: Vaření. Kuchyně. Kuchařské knihy. Stolování. Chléb. Vejce. Ryby. Zvěřina. Koření. Brambory.
Obsahuje bibliografické odkazy
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Plzni 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo Poznámka
Knihovna Plzeň 16162 - Df Prezenčně 16162 Zakoupeno v rámci grantu NAKI - 99H4041035
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna Plzeň 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.