The coffee dictionary : an A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting Colonna-Dashwood, Maxwell
Hodnocení
[Loading...]
??%...x hodnocenoČtenáři
Ohodnoťte dílo:
LDR -----nam a22------i 4500 001 001010001304675 003 CZ-PrNPU 005 20220107133758.3 008 ------s2017----xxka-----de-----1---eng-- 020 $a9781784723019$q(vázáno) 040 $aABE320$bcze$erda 041 0 $aeng 100 1 $aColonna-Dashwood, Maxwell$7xx0270059$4aut 245 10 $aThe coffee dictionary :$ban A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting /$ctext: Maxwell Colonna-Dashwood; ilustrace: Tom Jay 264 1 $aLondýn :$bMitchell Beazley Publishers$c2017 300 $a253 stran$bilustrace, fotografie, mapy ;$c22 cm 336 $atext$btxt$2rdacontent 337 $abez média$bn$2rdamedia 338 $asvazek$bnc$2rdacarrier 504 $aObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 520 2 $aSlovník s tématem kávy obsahuje řadu pojmů a technik, údajů o vybavení a odrůdách. Hesla jsou uspořádaná abecedně s odkazy na další příbuzná hesla, takže přehledně spojují tématiku od získávání, pěstování a sklizně kávy, až po pražení, mletí a další. Autor, expert na kávu a její přípravu vysvětluje klíčové faktory, které ovlivňují chuť nápoje. 700 1 $aJay, Tom,$d1943-$7xx0270078$4ill 910 $aABE320$bD8721 997 $tKN