Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
LDR    -----nam a22------i 4500
001    001010001304733
003    CZ-PrNPU
005    20240615161936.7
008    220106s2016----xxka-----f----001|0|eng|d
020    $a9781909881709$q(vázáno)
040    $aABE320$bcze$erda
041 0  $aeng
072  7 $a71$xÚzemní plánování. Urbanismus. Památková péče$2Konspekt$921
082 04 $a641.5$223
110 2  $aNational Trust (Velká Británie)$7ko2004244131$4aut
245 14 $aThe National Trust cookbook /$cThe National Trust
264  1 $aLondýn :$bNational Trust,$c2016
300    $a208 stran,$bbarevné ilustrace ;$c26 cm
336    $atext$btxt$2rdacontent
337    $abez média$bn$2rdamedia
338    $asvazek$bnc$2rdacarrier
520 2  $aNational Trust for Places of Historic Interest or Natural Beauty (NT) je britská organizace, která se zabývá ochranou památek a přírody v Anglii, Welsu a Severním Irsku. Provozuje kolem 200 kaváren, podává čaj, domácí koláče a polévky. Ve své kuchařce sdílí recepty návštěvníky památek oblíbených jídel přizpůsobené tak, že je možné připravit je doma. Publikace uvádí více než 100 receptů na britská sezónní jídla, od klasiky jako Steak a Ale Pie až po novější oblíbená, jako je Rizoto z dýňových perliček a zeleninový tagine. Dezerty sahají od koláčků (kterých NT prodávají miliony a zvláště jsou na sebe hrdí) až po koláč se zázvorem a satsumou, a pomerančový a makový koláč. Mnoho receptů používá přísady pěstované v kuchyňských zahradách a farmách NT a které jsou navíc spojeny s památkami v péči NT.
648  7 $a21. století$7ch460559
650  0 $akuchařské recepty$7ph939289
651  7 $aVelká Británie$7ge134525
655  7 $akuchařské recepty$7fd132687
910    $aABE320$bC4808
997    $tKN
Vypůjčené

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Generální ředitelství 1 1 0 0
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Trvalá výpůjčka C4808 Dostupné s omezením 34028/22
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Trvalá výpůjčka 1 1 0 0

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.