Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Guide to New York City landmarks /
Údaj o odpovědnosti atd.: New York City Landmarks Preservation Commission ; introduction by Brendan Gill ; foreword by David N. Dinkins ; written by Andrew S. Dolkart ; Marjorie Pearson, project director.
Osobní jméno: Dolkart, Andrew
Kód role: autor
Osobní jméno: Pearson, Marjorie.
Kód role: vedoucí projektu
Název korporace nebo jurisdikce: New York (N.Y.). Landmarks Preservation Commission.
Místo vzniku: Washington, D.C. :
Jméno nakladatele: Preservation Press, National Trust for Historic Preservation,
Datum vzniku (*): c1992.
ISBN: 0891331662
Zpřesnění: (brožováno)
Rozsah: 253 stran :
Další fyzické údaje: ilustrace (černobílé) ;
Rozměr: 21 cm.
Agentura, která vytvořila originální záznam: DLC
Agentura, která natypovala záznam: DLC
Agentura, která záznam modifikovala: DLC ; BOE034
Jazyk katalogizace: cze
Poznámka o skryté bibliografii atd.: Obsahuje bibliografické odkazy
Sigla: BOE034
Signatura díla: MC-11259
Konspekt (záhlaví): Geografie Severní Ameriky, reálie, cestování 913(7)
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Téma (záhlaví): cestovní ruch ; města
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Téma (záhlaví): památná místa
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Téma (záhlaví): významné stavby
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Geogr. heslo (Záhlaví): New York (New York)
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Forma/Žánr Záhlaví: průvodce
Zdroj záhlaví nebo termínu: czenas
[LDR ]: 01333cam 2200301 a 4500
kontrolní číslo záznamu LC: 92010790
Třídník LCC: F128.18
Číslo popisné jednotky: .D65 1992
Třídník DDT: 917.47/10443
Číslo vydání tabulek: 20
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna MC MA v Brně 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Knihovna MC-11259 Prezenčně 1000533
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Knihovna 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.