Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorská zpráva : provedení odborného restaurátorského průzkumu vnějších a vnitřních omítek na kostele sv. Václava v k.ú. Vysočany, správní územní Hrušovany, okres Chomutov
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Místo vzniku: Praha
Datum vzniku (*): 1999
Rozsah: 1 sv.
Propojená díla: 9 l., 22 l. příl., 12 l. barev. foto.
Osobní jméno: Živný, Jan
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Bližší specifikace: žádná
Přírustkový bod (Prir_cis): 96119
Název objektu z GIS: kostel sv. Václava
Část obce: Vysočany
Číslo domovní: 3
Historická lokalita (Kod_CZ): 18430
Reálný typ lokality: kostel/zaniklá ves
Název lokality: Vysočany
Katastrální území: Vysočany u Chomutova
Obec: Hrušovany
Okres: Chomutov
Kraj: Ústecký kraj
Bližší pojmenování celku: kostel sv. Václava
Předmět zájmu (*): omítky
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 8075108
Název prvku: kostel sv. Václava
Název kategorie prvku: objekt
Id právního stavu prvku: 132392
Název právního stavu: kostel sv. Václava
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 21499/5-877
Id prvku: 2146423
Název prvku: kostel sv. Václava
Název kategorie prvku: areál
Id právního stavu prvku: 132392
Název právního stavu: kostel sv. Václava
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 21499/5-877
Interval vzniku od (*): 01.01.1999
Interval vzniku do (*): 19.02.1999
Rok akce: 1999
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Ústí nad Labem 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Sbírka restaurátorských zpráv 1609/R 1609/R Dostupné s omezením 3001611
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Sbírka restaurátorských zpráv 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.