Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorská zpráva o první etapě restaurování Madony z Kopřivné. // Restaurátorská zpráva o druhé, dokončující etapě restaurování Madony z Kopřivné.
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Datum vzniku (*): 1960
Místo vzniku: Olomouc
Rozsah: 1 sv.
Propojená díla: 1 l prův. dopisu, 10 l textu - z toho: rest. zpráva I. a II. etapy + zápis; 25 + 16 čb. fotografií s popisem.
Téma (záhlaví): madony
Uživatelská klíčová slova: plastika ; polychromie ; Bratři Kotrbové
Geogr. heslo (Záhlaví): Kopřivná (Česko)
Zdroj hesla nebo výrazu: czenas
Osobní jméno: Kotrba, Karel
Výraz pro roli: restaurátor
Osobní jméno: Kotrba, Heřman
Výraz pro roli: restaurátor
Osobní jméno: Kotrba, František
Výraz pro roli: restaurátor
Název korporace nebo jurisdikce: Výtvarná služba
Výraz pro roli: spolupráce
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Přírustkový bod (Prir_cis): 5759
Název objektu z GIS: kostel Nejsvětější Trojice
Část obce: Kopřivná
Historická lokalita (Kod_CZ): 7009
Reálný typ lokality: ves
Název lokality: Kopřivná
Katastrální území: Kopřivná
Obec: Kopřivná
Okres: Šumperk
Kraj: Olomoucký kraj
Předmět zájmu (*): Madona z Kopřivné
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Rejstř. č. ÚSKP: 38-3555
Interval vzniku od (*): 01.01.1960
Interval vzniku do (*): 14.12.1960
Rok zápisu do papírové evidence: 1960
Id prvku: 19110663
Název prvku: hlavní oltář Nejsvětější Trojice
Název kategorie prvku: část objektu
[PAKr]: 38-3555
Id právního stavu prvku: 145399
Název právního stavu: kostel Nejsvětější Trojice
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 33737/8-961
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Olomouci 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Restaurátorské zprávy R-0027 R-0027 Prezenčně 7000023
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Restaurátorské zprávy 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.