Skip to main content

Detail dokumentu

Obsah

Seznam literatury

Hodnocení

[Loading...]
??% ...x hodnoceno Čtenáři
Ohodnoťte dílo:
Název (*): Restaurátorská zpráva o restaurování a konzervování dvou soch z 18. století ve Velkém Týnci u Olomouce.
[LDR ]: -----ntm a22------a 4500
Datum vzniku (*): 1966
Místo vzniku: Brno
Rozsah: 1 sv.
Propojená díla: 1 l prův. dopis, 2 l rest. zprávy, 18 čb fotografií s popisem.
Uživatelská klíčová slova: sv. Václav ; sv. Kateřina ; Pískovec maletínský ; socha
Geogr. heslo (Záhlaví): Velký Týnec (Česko)
Uživatelská klíčová slova: Urban Jan
Osobní jméno: Urban, Jan
Výraz pro roli: restaurátor
Druh dokumentu (*): restaurátorská zpráva
Přírustkový bod (Prir_cis): 3246
Název objektu z GIS: socha sv. Václava
Část obce: Grygov
Historická lokalita (Kod_CZ): 54531
Reálný typ lokality: retrodíl hist. osady
Název lokality: Grygov I
Katastrální území: Grygov
Obec: Grygov
Okres: Olomouc
Kraj: Olomoucký kraj
Předmět zájmu (*): sochy sv.Václav a sv.Kateřina
Přírustkový bod (Prir_cis): 3247
Název objektu z GIS: socha sv. Kateřiny
Část obce: Grygov
Historická lokalita (Kod_CZ): 54531
Reálný typ lokality: retrodíl hist. osady
Název lokality: Grygov I
Katastrální území: Grygov
Obec: Grygov
Okres: Olomouc
Kraj: Olomoucký kraj
Předmět zájmu (*): sochy sv.Václav a sv.Kateřina
Spisový znak: 861 - Restaurátorské zprávy
Id prvku: 536758
Název prvku: sochy sv. Václava a sv. Kateřiny
Název kategorie prvku: soubor
Id právního stavu prvku: 139802
Název právního stavu: sochy sv. Václava a sv. Kateřiny
Typ ochrany právního stavu: KP
Název typu ochrany právního stavu: kulturní památka
Rejstříkové číslo ÚSKP právního stavu: 28490/8-2024
Interval vzniku od (*): 01.01.1966
Interval vzniku do (*): 17.11.1965
Rok zápisu do papírové evidence: 1966
Pouze prezenčně

Rozpis svazků

Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
ÚOP v Olomouci 1 0 0 1
Místo uložení Signatura Skladová signatura Kategorie svazku Přírůstkové číslo
Restaurátorské zprávy R-0075 R-0075 Prezenčně 7000070
Místo uložení Celkem Nedostupné Absenčně Prezenčně
Restaurátorské zprávy 1 0 0 1

Diskuze

[Loading...]
Žádné příspěvky
Pro přidávání komentářů se prosím přihlaste.